Економічний прорив українців у Польщі

За останніми даними Єврпейського статистичного відомства польська економіка – ­серед лідерів за темпами розвитку в ЄС. Великою мірою завдяки громадянам України, зазначають у Варшаві.

Трудові мігранти з України вміють сумлінно і якісно працювати. Часто вони виконують роботу, від якої відмовляються місцеві мешканці. Українці у Польщі не створють проблем, а скоріше, вирішують іх. Це зазначив в телевізійному ефірі президент країни Анджей Дуда. Він підкреслив, що близько мільйона українців легально перебувають у Польщі, офіційно працюють, платять податки і наповнюють держбюджет.
Без українців нам загрожувала б економічна катастрофа, визнає голова польської Спілки підприємців і роботодавців Цезар Казмирчак. За його словами, все частіше українські заробітчани самостіно вивчають польську мову, щоб розширити власні перспективи знайти високооплачувану роботу на підприємстві або фермерському господарстві у Польщі.
Польські роботодавці дають позитивні відгуки про наших заробітчан і пропонують найкращі вакансії для українців. У Польщі українці заробили хорошу репутацію як порядні, витривалі, стресостійкі робітники.
Відповідальне виконання обов`язків заохочує висока зарплата українців у Польщі. За інформацією Міністерства соцполітики України в середньому українці заробляють на польских підприємствах більше 19 000 тис. грн на місяць.
Найбільший вибір тільки перевірених вакансій для українців у Польщі надає кадрова агенція Смарт Ворк Україна. У Харкові офіс компанії запрошує на безкоштовні консультації та індивідуальний підбір вакансій. Велика мережа партнерів дозволяє нам швидко знайти для вас легальну роботу в Польщі. Список вакансій оновлюєтся щоденно.

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон