🔥🔥🔥ЧОМУ ТАК ДОВГО ЧЕКАТИ НА ВОЄВОДСЬКЕ ЗАПРОШЕННЯ АБО КАРТУ ПОБУТУ?

Кожного дня отримуємо від вас, наші шановні робітники, безліч питань щодо документів…
🤨Де моє воєводське?
🧐Ви обманюєте мене…та таке інше)

І кожного дня ми Вам всім пояснюємо, що агенція праці SMART WORK робить послуги для своїх робітників по підготовці документів БЕЗКОШТОВНО і подає за вас документи в уженд воєводський або везе вас на подачу карти побуту в уженд воєводський. Тобто ми робимо максимально все залежне від нас, щоб ви мали менше проблем та клопоту. Після подачі документів, ми отримуємо печатки Уженду, що вони їх прийняли. А от що відбувається далі… далі ваші документи чекають на свою чергу в обробці, потім потрапляють до одного з менеджерів(вони до речі теж різні з різною швидкістю в роботі)
АЛЕ основне, що треба зрозуміти – це те, що час виготовлення та видачі ваших документів залежить ві напливу таких самих заяв від іноземців..Тобто, чим більш популярне місце для роботи та життя наших людей(або людей з інших країн), тим довша черга та більше місяців очікування на документи. Найбільш завантажені воєводства – це Мазовецьке з центром у Варшаві, та Дальношльонське з центром у Вроцлаві.
Це в цілому логічно, бо наші співвітчизники дуже полюбили ці міста за їх красу, високий рівень життя, та найвищі зарплати по Польщі. Тільки у місті Вроцлав офіційно проживає 100 000 українців, тобто близько 15% населення, це українці, якім постійно потрібно виготовляти документи.
Тому, коли нас питають, 🤔👆
«Чому я чекаю на воєводське близько 6 місяців» – маємо тільки одну відповідь ЦЕ НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНІ МІСТА ДЛЯ ЖИТТЯ І РОБОТИ, і такі черги в ужендах.
Ще одне популярне питання-претензія:
«Чому мій знайомий отримав воєводське за 1,5-2 місяця?».
Є і такі терміни у тих воєводствах, де мало українців. Проте під кальку копіюються карта Польщі з найвищими заробітками/карта Польщі з найбільшою кількістю украінців(або іноземців) та карта Польщі з найбільшими чергами в ужендах. Думаю, що тепер вам все зрозуміло:)
І відповім одразу на прогнозоване мною наступне від вас питання :
«Чому я не можу отримати воєводське запрошення там, де воно робиться за 1,5 місяці, це ж простіше?», – ні, так не можна! Тому, що ці документи подаються за місцем знаходження вашого роботодавця. А якщо ви працюєте у Вроцлаві/або околицях, чи у Варшаві/або околицях, то і подача документів в вас може бути тільки сюди!
І нічого в такому разі не лишається, як просто ЧЕКАТИ і не дзвонити кожного дня до нас з питанням ДЕ Ж МОЄ ВОЄВОДСЬКЕ, не нервуватися та не нервувати наших менеджерів😊бо повірте, що ми, як прямий ваш роботодавець, як ніхто інший, зацікавлені в найскорішій видачі ваших документів! І бажаємо цього не менше від вас! ПРОТЕ МИ НЕ ВСЕСИЛЬНІ, хоча і робимо все можливе і навіть неможливе для вашого комфорту і задоволення!
⭐️В нас працює окремий юридичний відділ з менеджерами, що займаються продовженням вашого перебування у Польщі!
⭐️в нас є виділені люди, що везуть вас на авто до Уженду та супроводжують вас там за ручку при подачі документів на карту побуту;
⭐️наше керівництво щодня робить все можливе і неможливе, щоб вирішити цю проблему – ми пишемо скарги, ми просимо додати працівників до ужендів, ми надсилаємо листи до відповідних органів з описом даної проблеми!

І повірте, ми як ніхто інший розуміємо важливість цієї ситуації, і ми розуміємо, що ця проблема має бути озвучена та вирішена на урядовому рівні! Бо Польща поступово буде втрачати свої трудові резерви, якщо цю проблему найближчим часом не буде вирішено!

Тож:) терпіння нам всім та розуміння! ☺️
Працюйте з нами! Працюйте офіційно!👌
Працюйте тільки через перевіреного роботодавця, це запорука Вашого спокою! ☺️😉😉

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон