ВІЗА проти БЕЗВІЗУ. Або Зимовий нокаут.

ВІЗА проти БЕЗВІЗУ. Або Зимовий нокаут.

Питання останнього місяця:
ЧОМУ ЗАРАЗ ТЯЖКО ЗНАЙТИ РОБОТУ😱 або ЧОМУ ТАК МАЛО ВАКАНСІЙ???👆👆👆

Відповідь редакції: не тяжко, тільки до цього процесу треба підійти більш обгрунтовано, ніж влітку.

Наведу кілька факторів, чому так:
👆Ні для кого не секрет, що в любому бізнесі чи господарстві є сезонність (ні, я зараз не про сільгоськогосподарське господарство). На основних заводах та фабриках Польщі також є СЕЗОННІСТЬ, і це здебільшого залежить від таких факторів, як кількість та якість ЗАМОВЛЕНЬ. Тобто взимку виробництво в різних галузях промисловості йде на спад.
Це значить, що якщо в завода на зараз не 15 крупних замовлень, а 3, то завод переходить в так званий «тихий» режим. Може скоротитись кількість змін робочих, може просто скорочуватись робочий день, а точніше просто не надаються надгодини для працівників.
👆Іншим важливим фактором впливу на відсутність взимку вакансій є те, що працівники, які вже працюють на Заводі, дуже тримаються за свої робочі місця, тому що зима, холодно☃️☃️вакансій немає на гарні місця, тому «текучість» кадрів незначна.
👆Вертаються «вторинні» працівники. По воєводських візах. А для завода це є найбажаніші люди, так як завод не витрачає ні часу, ні грошей на навчання нових робітників, крім того, люди по воєводських візах (віза на 12 місяців конкретно під цей завод) працюють вже не 3 чи 6 місяців максимум, а працюють цілий рік! Ці люди – першочергові в пріоритетності працевлаштування на Завод.
👆крім того взимку є ПОВНА відсутність дефіциту робочих рук, тому що всі робітники з полей, з сільгосп господарств, з будівництва (все, що пов’язано з роботою не в приміщенні) прагнуть працювати в теплі, комфорті і з уніформою!
Ці фактори не обов`язково впливають на якийсь конкретний завод, але тенденція взимку виглядає саме так.

Тому на зараз маємо таку ситуацію:

1. По біо паспорту вас НЕ ВІЗЬМУТЬ (робоча сила на 3 місяці не цікава заводам, коли є вибір, а вибору зараз хватає)
2. Жінкам також складно. По-перше є вимоги за віком – до 45. Це переважна вимога всіх великих та поважних заводів. Беруть ТІЛЬКИ по візах.
3. Сімейним парам також складно разом знайти працю.

СПИТАЄТЕ нас, що робити?

Відповідаємо:
1. Якщо ви хочете знайти роботу взимку, вам треба звернутись до прямого роботодавця (такого, як компанія SmartWork). За допомогою нашої компанії відкрити візу, під конкретну вакансію. Коли отримаєте візу, чекати від компанії SMART WORK запрошення на приїзд до Польщі.

2. Або – Чекати весни. Кінець квітня ситуацію змінить:)

Що ще хочу додати, що прийде Сезон (а на кожному окремому заводі, цей сезон свій), і заводи та фабрики залюбки будуть надавати і по 12-16 годин праці, і брати всіх по біопаспорту, і на вік також будуть дивитися «кріз око»!
Тому, не засмучуйтеся і не мучте роботодавців, якщо вам попався якійсь місяць отакого «не сезону». Все наладиться, не робіть шкандалю☝️😀

А також хочемо додати. В компанії Smart Work вакансії є навіть взимку! 😉☀️
Тож, звертайтесь тільки до серйозних роботодавців. Тільки так ви забезпечите собі впевненість в роботі, в тому, що вас не обманюють, в тому, що працювати будете виключно офіційно, в тому, що отримаєте від нас всю необхідну допомогу за кордоном!
Компанія SMART WORK це вам гарантує!🤝

Також нагадаю, що компанія SMART WORK для своїх працівників виробляє документи на продовження перебуванння на території Польщі та працю БЕЗКОШТОВНО(тільки офіційні внески).

Всю інформацію можете отримати за телефонами:
+380500122633 Viber – офіс Україна
+380681836007 viber – офіс Україна
+48731365120 viber – офіс Польща

Www.smartwork.pl
Www.smartwork.in.ua

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон