Українці почнуть заробляти в Польщі на 10% більше

Зауважимо, що мова йде лише про мінімальний рівень заробітної плати. В середньому українці зароблятимуть  у Польщі «чистими» від 800 євро чистими.

Польща офіційно збільшує мінімальну заробітну плату. З 1 січня 2019 року вона складатиме 2250 злотих (522,5 євро).

Крім того, польський уряд встановив новий рівень мінімального погодинного тарифу оплати праці. Ставку підвищено з 13,7 до 14,7 злотих на годину.

Вказана сума — це зарплата брутто. Тобто, без обов`язкових відрахувань. Саме зарплата брутто, як правило, вказана в оголошеннях про працевлаштування в Польщі та у трудових договорах. Щомісяця працівники на польських підприємствах залежно від типу контракту сплачують аванс на прибутковий податок і внески на медичне та соціальне страхування.

Заробітна плата після необхідних відрахувань — це зарплата нетто. Офіційна робота в Польщі для українців передбачає зарплату нетто в розмірі 70-85% від брутто. Умови трудового договору і, відповідно, зарплату «чистими» слід з`ясовувати безпосередньо у роботодавця або у спеціаліста агентства з працевлаштування у Польщі, яке надає вам послуги з підбору вакансій.

Міжнародна група компаній Smart Work спеціалізується на працевлаштуванні в країнах Європи, зокрема у Польщі та Чехії. 10 000 українців за нашою допомогою вже працюють на надійних підприємствах за кордоном. Ви гарантовано зможете отримати візу за нашими документами і у короткий термін влаштуватись на легальну високооплачувану роботу. Офіс Смарт Ворк Україна розташований у Харкові. Завітайте до нас або зверніться у інший зручний спосіб: за телефоном чи заповнивши заявку на нашому сайті.

 

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон