Українські заробітчани обирають Польщу

У Варшаві оприлюднені результати важливого соціологічного дослідження. На актуальні питання щодо працевлаштування відповіли українці, які працюють у Польщі.

Отже, за даними соціологів, громадяни України можуть знайти роботу в Польщі без будь-яких перешкод. Існує позитивна динаміка: процес пошуку і підбору вакансій вийшов на якісно новий рівень. Українці вже не хапаються за першу-ліпшу пропозицію. Сьогодні вони віддають перевагу послугам спеціалізованих рекрутингових агентств. Згідно з результатами опитування, українці впевнилися у перевагах легальної роботи за кордоном. Завдяки співпраці з професіоналами усі формальності з працевлаштуванням вдається вирішити протягом місяця, зазначили майже 70% респондентів.
Шукаючи роботу в Польщі, громадяни України орієнтуються, перш за все, на рівень зарплати та рекомендації знайомих.
Щодо терміну працевлаштування, переважна більшість українських трудових мігрантів прагне відкрити візу на шість місяців. Робоча віза у Польщу 180/360 — вибір 52% опитаних українців. Близько 6% планує працювати у Польщі довше року.
Українці на польських підприємствах — бажані працівники. Наші громадяни налаштовані працювати позанормово: більше передбаченого законом 8-годинного робочого дня, а також у вихідні. Таку готовність висловили більше 50% учасників опитування.
Агентство Смарт Ворк Україна — офіційний представник польської групи компаній Smart WORK Sp. z oo. — пропонує роботу в Польщі, Чехії, інших країнах Європи та США. Наша спеціалізація — швидке і професійне оформлення робочої візи та легальна робота для українців за кордоном. Ми завжди дотримуємось найвищих норм ведення бізнесу. Діяльність ТОВ «Смарт Ворк Україна» ліцензована Міністерством соціальної політики. Ми гарантуємо нашим клієнтам якісні послуги і надійну співпрацю.

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон