Smart Work – легальна робота в Європі! Підсумки Сімпозіуму 21.03.2018р. в м. Києві

Офіційна робота в Польщі! Офіційна робота в Чехії! Найкращий роботодавець в Європі!
Керівництво міжнародної групи компаній Smart Work – головний учасник симпозіуму на тему «Офіційне працевлаштування в Європі»

Наша компанія спільно з OKAP (Загальнопольська Спілка Агенств Праці)прийняла участь в конференції щодо офіційного працевлаштування в Польщі та Чехії 21 березня 2018 року в місті Київ на тему: «Проблеми і можливості для громадян України на європейському ринку праці після зміни нормативно-правових актів від 01.01.2018р.»
Компанія приймає участь в Конференції вже вдруге. Ми працюємо без посередників, тому ми з гордістю можемо сказати – Ми прямий роботодавець в Польщі! Ми прямий роботодавець в Чехії! Ми плануємо йти вперед, щоб за рік ми приймали участь у конференції з лозунгом: «Робота в Європі – це Smart Work». Щиро радіємо, що інтерес наших українських партнерів до подій такого рівня зростає.
Доклад «Особливості легальної праці для громадян України в Чеській Республіці», який підготували наші засновники, викликав багато дискусій та обговорень. Наразі дуже раді, що це питання викликало в вас емоції, було дійсно актуальним і корисним. Ще раз нагадуємо: поважайте себе – працюйте офіційно з первіреним роботодавцем – компанією Smart Work!
Радіємо новим знайомствам, прагнемо до успіху РАЗОМ З ВАМИ!!!

Сьогодні ми пропонуємо безкоштовні вакансії для сімейних пар в Польщу та вакансії для сімейних пар в Чехію, вакансії для жінок в Польщу та роботу для чоловіків в Чехію.
Тільки офіційна робота! Тільки легальне працевлаштування!

Smart Work – Pracuj z nami! ? ? ?

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон