Шукаєш офіційну роботу в Польщі у надійного роботодавця?

Ви плануєте відкрити робочу візу в Польщу, щоб вигідно працевлаштуватися і отримувати високу зарплату? Експерти компанії Smart Work Sp. o.o. розповідають про попит на різні спеціальності та найпопулярніші вакансії в Польщі.

Здебільшого, українці намагаються влаштуватись в Польщі на сезонні роботи. Такі вакансії актуальні від кількох тижнів до 3-4 місяців. Трудові мігранти виїжджають на збір ягід, зокрема, полуниці. Також прагнуть знайти роботу на польських фермах, м`ясо-молочних комбінатах чи у теплицях. Українські студенти вже традиційно обирають сезонну роботу в Польщі під час канікул. Влаштуватись на сезонні роботи можна без знання мови.
Великим попитом користується легальна робота на будівництві у Польщі. Маляр, штукатур, різноробочий, будівельник, інженер. Такі вакансії, як правило, пропонують для чоловіків. Мінімальна зарплата на будівництві у Польщі складає 500 євро.
Громадян України з вищою чи середньою спеціальною освітою охоче приймають на роботу на будь-який завод у Польщі. Влаштуватись зварювальником, електриком чи технологом можна на солідне підприємство. Стартова зарплата тут складає 480 євро. Трохи менше — від 400 євро — пропонують невеликі приватні виробництва. В цьому сегменті постійно потрібні швачки, пакувальники, комплектувальники.
Багато вакансій для чоловіків і жінок у Польщі пропонує сфера послуг. Потрібні українки-доглядальниці, няні, продавці, перукарі, візажисти, косметологи, майстри манікюру-педікюру. Щодо чоловіків, без проблем знаходять достойну роботу у Польщі офіціанти, кухарі, касири, вантажники, охоронці. Мінімальна зарплата — від 450 євро.
Польські роботодавці дуже цінують кваліфікованих лікарів з України. Такому спеціалісту можуть одразу запропонувати переїхати з сім`єю, нададуть високу зарплату та житло.
Філіали міжнародних компаній у Польщі запрошують на роботу українських IT-спеціалістів. Серед вимог — професійний досвід і вільне володіння англійською мовою. Кваліфікованим програмістам, графічним дизайнерам, верстальникам гарантують високий заробіток — від 900 євро.
Чимало українців працюють у Польщі за професією «водій». Залежно від досвіду та категорії прав для дальнобійників передбачена мінімальна зарплата від 500 євро на місяць.
Компанія Смарт Ворк Україна, яка є офіційним представництвом польської компанії Smart Work Sp. o.o., пропонує знайти роботу в Польщі легально і без посередників. Ми надаємо безкоштовно величезний вибір вакансій і докладні консультації з питань працевлаштування за кордоном для українців.

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон