Робота в Польщі для українців: що треба знати?

Працевлаштування за кордоном можна сміливо назвати сучасним трендом серед громадян України. У переліку популярних напрямків — Польща та Чехія. Найвищі позиції у рейтингу країн для трудової міграції останніми роками впевнено утримує робота в Польщі. Харків, Львів, Одеса, Київ, інші великі міста є центрами розташування компаній, які пропонують українцям пошук вигідних вакансій на європейських підприємствах.
Чому робота в Польщі українців приваблює найбільше? Існує декілька вагомих причин:
• зручне географічне розташування
• високий рівень заробітку
• схожість менталітету поляків і українців
• діючі норми трудового законодавства, які надають українцям однакові з місцевим населенням можливості і умови для праці
• високі соціальні стандарти
• легальне перебування в країні
Знайти роботу в Польщі без посередників — ризикований варіант. Самостійний шлях працевлаштування без перешкод може подолати людина, яка вільно володіє англійською та польською мовами, орієнтується у польських законах і юридичних аспектах працевлаштування.
Значно надійніший і простіший спосіб знайти роботу в Польщі — звернутися до професіоналів. Міжнародна компанія Смарт Ворк Україна — представник прямого роботодавця, польської компанії Smart Work Sp. o.o. Ми пропонуємо широкий вибір тільки перевірених вакансій на підприємствах різного профілю у Польщі. Високооплачувана робота для чоловіків, жінок чи сімейних пар. Обирайте, і ми обв`язково надамо вам офіційне працевлаштування в Польщі з гарантією дотримання усіх законодавчих норм.

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон