Робочі зі сходу України на вагу золота

Потік заробітчан з України до Польщі швидко набирає обертів. Працівники робочих спеціальностей звільняються цілими бригадами і організовано їдуть працювати у Польщу.

Якщо кілька років тому трудова міграція до Європи була традиційною переважно для західних областей, останнім часом активно виїжджають на роботу за кордон українці з південно-східних регіонів. Масовий відтік робочої сили вже відчули вітчизняні машинобудівні та металургійні підприємства.
Мешканці українських промислових центрів намагаються влаштуватись на польські заводи та фабрики, де на них чекає висока зарплата, хороші умови праці, соціальні гарантії. Роботодавці дуже цінують наших кваліфікованих робітників. Спеціалісти зварювальники, слюсарі, фрезерувальники, токарі з України у Польщі є дуже затребуваними. Відкриті численні вакансії робітників на конвеєрі для українців у Польщі.
Заробітчан зі Сходу та Півдня України у Польщі дуже цінують на лише як досвідчених професіоналів. Це робітники, які, здебільшого, планують влаштуватись на роботу на довгий термін, адже їздити додому їм довго і дорого. До того ж, мігранти з південно-східних регіонів України — це потенційні претенденти, щоб отримати громадянство Польщі.
Нестабільна політична ситуація на батьківщині спонукає українців шукати варіанти довгострокового працевлаштування, а також переїзду на ПМЖ до Польщі. В свою чергу, польська влада надає їм усі умови для швидкої адаптації та комфортного проживання. Керівництво країни вважає мотивацію українців вдалою інвестицією у державний ринок праці.
Розуміючи, що мешканцям російськомовних областей Сходу України важче подолати мовний бар`єр, ніж заробітчанам з західних регіонів, бажаючим пропонують курси вивчення польської мови на базовому рівні.
Одруженим дають можливість забрати сім`ю до Польщі і влаштувати на роботу працездатних членів родини.
З метою швидкого і зручного пошуку легальної роботи в Польщі для українців у Харкові працює офіс компанії Smart Work Sp. o.o. Як зробити робочу візу, отримати закордонний паспорт за прискореною або звичайною процедурою, як перевірити надійність роботодавця, що можна перевозити з собою до Польщі. На ці та інші питання дадуть відповідь наші консультанти. Смарт Ворк Україна — це якість, професіоналізм, оперативність у вирішенні питань працевлаштування за кордоном.

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон