Переваги роботи в Польщі з компанією Smart Work Sp.zo.o

Робота в Польщі – популярний заробіток серед українців, який дозволяє отримати хороший дохід. Наші працівники відмінно зарекомендували себе в цій країні, як працьовиті, уважні, відповідальні і грамотні співробітники. За роботу, яка не вимагає спеціальних навичок, нашим співвітчизникам пропонують від 800 до 1700 доларів.

Оскільки в сусідній з нами країні рівень життя набагато вище, працевлаштування в Польщі, привертає українців. Переваги очевидні:
– висока оплата праці,
– відмінні умови для роботи,
– низька вартість робочої візи в Польщу,
– стабільність в соціальній сфері держави.
– ефективна дія трудового законодавства, захист прав та інтересів працівників,
– близька відстань з Україною,

Працюючи в Польщі, наші громадяни можуть швидко вивчити польську мову, оскільки він дуже схожий з українським. Співробітникам, які знають польську мову, платять більше.

Вивчаючи плюси роботи в Польщі, стає зрозуміло, чому в цю країну так активно їдуть наші громадяни. Заробітчани в Польщі можуть бути впевнені в хороших умовах праці та високій оплаті своїх старань. Матеріальний стимул відмінно привертає увагу не тільки українців. Сюди їдуть на заробітки з Білорусі, Росії та інших країн з усього світу. Гарантія гідного проживання допомагає українцям утримувати свої сім’ї і гідно жити, якісно виконуючи свою роботу.

Працевлаштування в Польщі може бути двох видів – офіційне і неофіційне. Офіційно влаштовуючись на роботу, необхідно отримати спеціальні дозвільні документи. Наша компанія займається лише офіційним працевлаштуванням в Польщі та Чехії на підставі спеціальних ліцензій та дозволів згідно законодавства.

Робота в Польщі відрізняється достатком вакансій, які підходять, як для досвідчених кваліфікованих співробітників, так і для тільки початківців працівників. Для чоловіків актуальними є вакансії різноробочих, зварювальників, операторів ЧПУ, технологів, координаторів і безліч інших. Дані вакансії добре оплачуються. Працевлаштування в Польщі для жінок теж є поширеним явищем. Тут прекрасна стать може влаштуватися швачками, доглядальницями, нянями, кухарями, помічниками кухарів, працівниками на різних підприємствах.

Працевлаштування в Польщі є актуальним і більш доступним, ніж пару років назад. Працюючи в сусідній державі можна не тільки добре себе матеріально забезпечувати, а й познайомитися з традиціями, культурою, а також законодавством Європи.

Залишити заявку на візу

Наші спеціалісти зв'яжуться з Вами найближчим часом

або передзвоніть нам +380500122633, +380681836007

Ваше ім'я

Ваш телефон